Pokret evropa sad / - PES
10/06/2024 u 14:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

PES: Vlada da prihvati ostavku Milovića

Nakon zahtjeva ministra pravde da predsjednik Vlade uputi predlog Skupštini za njegovu smjenu, pozivamo aktuelnu Vladu da prihvati ostavku godpodina Milovića, navode iz PES-a.

- Podsjećamo sa su nadležni organi pokreta donijeli jednoglasnu odluku o isključenju nakon što je gospodin Milović u kontinuitetu zastupao stavove koji nisu usaglašeni sa partijom, pa je na kraju ovakav scenario sasvim očekivan i realan. Odluke koje se odnose na ekstradicione postupke, zastupanje politika koje nisu bliske partiji koja ga je kandidovala za člana Vlade, neki su od postupaka koji su uticali na status gospodina Milovića u PES-u- ističu oni.

Milović poručio Spajiću: Stisnite petlju, predložite moje razrješenje

Kako navode, međutim, nakon što je isključen iz partije, službenici ministarstva pravde su posvećeno radili na izradi IBAR zakona, dok je resorni ministar u ključnoj sedmici boravio u višednevnoj posjeti SAD-u, što nije uticalo na rad i doprinos odgovornih službenika ministarstva pravde. 

-Gospodinu Miloviću se zahvaljujemo na radu i doprinosu koji je dao u izbornim kampanjama kao funkcioner PES-a- rekli su iz PES-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. jun 2024 12:51