Ивана Поповић / - фото: ДПС
23/03/2022 u 17:59 h
Jelena BulatovićJelena Bulatović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поповић: Разумиjемо нервозу због извjесног пораза, али не уништаваjте због тога имовину грађана

Осим што сте заjедно са вашим партнерима разграђивали и уништавали темеље државе, не сjећамо се неког вашег грађевинског учинка, казала је Поповић

Узалуд покушавате да оправдате вандалско и уличарско понашање вашег кандидата за одборника, поручила је  кандидаткиња за одборницу са листе “Да, за Улцињ и Црну Гору” Ивана Поповић кандидату УРА за градоначелника Омеру Барјактарију

- Асфалт jе урађен по свим прописаним стандардима и процедурама. У то сте могли да се увjерите и на неки други начин, а не чупањем свjежег асфалта. То нико нормалан не може да оправда, и забрињаваjуће jе то што вам jе уништавање инфраструктуре дио предизборног маркетинга. Можда би вам више одговарало да jе фирма Марка Бата Царевића асфалтирала по Улцињу, видjели смо недавно какве срдачне односе има ваш лидер са предсjедником Општине Будва коjи jе познат по асфалту. А вама смо захвални на бесплатноj реклами, jер jе ваша прича наjбољи доказ да се у Улцињу ради, што jе наjважниjе грађанима и они ће о томе да суде - казала је Поповић.

Додаје да је веома jе несувисло да о квалитету говори УРА.

- Да им jе стало до квалитета не би се jедан од апостолских “експерата” бавио реваншизмом и смjењивао директоре коjи су радили све по закону. Вишемилионску штету коjу су проузроковали оваквим одлукама на краjу ће плаћати грађани из свог џепа, а за те паре се могло завршити питање свих улица у Улцињу - истиче Поповић.

Она је казала да је УРА скоро двиjе године у Влади имала да покаже шта зна, покрене неки развоjни проjекат, нешто изгради.

- Осим што сте заjедно са вашим партнерима разграђивали и уништавали темеље државе, не сjећамо се неког вашег грађевинског учинка. Познат jе однос Владе према Подгорици и осталим градовима у коjима ниjесу платили ни уговорене и почете радове, а камоли почели нешто ново. Чувена реченица “спржена земља” послиjе ваше “експертизе” jе добила право значење. Разумиjемо да сте под великим притиском да не смиjете да изгубите у родном граду вашег шефа, али прво - не би вам то био први пут, а друго - нађите неки други начин испољавања нервозе и незадовољства, што jе пред вас постављен немогући задатак. Асфалт вам свакако ниjе крив за извjестан пораз коjи вас чека у недjељу - закључила је Поповић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 08:30