Demokratska partija socijalista / - DPS
29/11/2023 u 19:18 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Predsjedništvo DPS: Novo odlaganje potvrda ispravnosti našeg stava, daćemo puni doprinos da se uslovi ispune do 3. decembra

Demokratska partija socijalista neće tolerisati bilo čije namjere i aktivnosti koje bi imale za cilj jednostrano donošenje odluka koje mogu biti u suprotnosti sa državnim interesima, poručuju iz te opozicione stranke

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista na večeras održanoj sjednici, konstatovalo je da novo odlaganje popisa predstavlja najbolju potvrdu ispravnosti stava koji smo iznijeli jutros, kada smo jasno saopštili da još uvijek nijesu ispunjeni svi uslovi za održavanje popisa stanovništa u Crnoj Gori.

- U tom kontekstu, spremni smo da u novom roku damo puni doprinos kako bi se u potpunosti ispunili svi uslovi za održavanje popisa koji će početi 3. decembra, čime bi čitav proces bio inkluzivan, transparentan i koji bi garantovao fer i poštene rezultate - navodi se u saopštenju sa Predsjedništva DPS-a.

Time bi još jednom pokazali da je dogovor različitih političkih subjekata moguć ali i da Demokratska partija socijalista neće tolerisati bilo čije namjere i aktivnosti koje bi imale za cilj jednostrano donošenje odluka koje mogu biti u suprotnosti sa državnim interesima., poručeno je sa sjednice Predsjedništva DPS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
DPSPREDSJEDNIŠTVO
27. april 2024 08:47