Bejto Šahmanović / -TWITTER/X/BEJTO ŠAHMANOVIć
21/08/2024 u 08:09 h
M.P.M.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šahmanović: Funkcioneri BS izazivaju ogorčenje

Da funkcioneri BS izazivaju ogorčenje među građanima Crne Gore svojim nesuvislim i neutemeljenim saopštenjima, govori i podatak da se u raspravu uključio i prigradski učitelj Amer Smailović, u svojstvu izaslanika šefa partije Ervina Ibrahimovića, saopštio je Bejto Šahmanović iz Bošnjačkog demokratskog pokreta.

– Za vrijeme akcije "Lim" je Amerova porodica bila ljuti neprijatelj rukovodstva SDA i predani podržavalac one politike koja je gonila te ljude. Zašto, Amere, ne pitaš partijskog šefa gdje je on bio tih godina i koja politika mu je bila vodilja? Narodna stranka ili DPS? Možda njegov profesor Mitko Hodžić zna. A mi dobro znamo gdje su naše porodice bile tada.

Upoređivati sadašnji BS i njihovo rukovodstvo, od kojih neki ne znaju da pojasne značenje imena Bošnjak, a neki su preletjeli iz raznih partija zbog apanaža, funkcija i privilegija sa tadašnjim SDA i njihovim rukovodiocima je krajnje nečasno, sramno i neljudski, naveo je Šahmanović i dodao:

– I sada se našao Amer Smailović da nas brani i savjetuje. Nesuđeni prosvjetni inspektor koga Alija Košuta, tadašnji direktor Uprave za inspekcijske poslove i koordinator BS za Bijelo Polje nije htio da primi u radni odnos, pa mu je nađeno zaposlenje da bude poslanik. Dragi Alija, ne mogu ti halaliti Amera Smailovića.

I na kraju, kao što ti rekoh na sjednici Glavnog odbora BS u Bijelom Polju: "Spusti glavu kada pored mene prolaziš". A ti znaš najbolje razloge zbog kojih si tako postupio tada.

I da ne zaboravim, posao za tvoju ženu u državnoj instituciji Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava je vjerovatno interes Bošnjaka u Crnoj Gori. Samo da napomenem, principa radi. Jer Ervinova BS je satkana od principa.

PS. Javi svom šefu, koji toliko ima posla u ministarstvu da prati naše objave i lajkove, da ćemo detaljnije o Fondu za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava, tj. CRNOM FONDU kad dođe vrijeme za to. Tik-tak, tik-tak..., zaključio je Šahmanović.

Bošnjačkoj stranci i potpredsjednik Skupštine

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
11. septembar 2024 01:57