Данило Шарановић / - Демократе
17/05/2022 u 10:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шарановић и Копривица замрзли чланство у Одбору за свеобухватну изборну реформу

Овакав однос према опозиицjи, овакво безакоње и гажење диjалога неприхватљиво, казао је Шарановић

Посланик Демократа Данило Шарановић поручио је да је прву седмицу нове антидемократске власти обиљежило гажење Устава, закона и нашег правног система, уз изузетно некоректан однос према опозициjи.

- У таквом амбиjенту посебно се издваjа усваjање скандалозног Закона о одлагању избора, коjи jе усвоjен без било какве консултациjе са опозициjом, али и заобилажењем Одбора за свеобухватну изборну реформу - истакао је Шарановић.

Он је казао да су правовремено упозоравали, али очито да jе потреба нове власти да бjежи од избора била jача од било ког разумног гласа и аргумента.

- С тим у вези, колега Момо Копривица и jа замрзавамо чланство у Одбору за свеобухватну изборну реформу, како би са jедне стране послали jасну поруку да jе овакав однос према опозиицjи, овакво безакоње и гажење диjалога неприхватљиво, а са друге стране  показали да ћемо пратити у наредном периоду да ли ће се наставити тим путем или ће се пак промиjенити однос, па ћемо у складу са тим доносити и даље одлуке везано за рад поменутог Одбора - закључио је Шарановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:30