/ Са јучерашњег протеста фото: Ненад Мандић
23/08/2021 u 20:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

СД Цетиње: Абазовић игнорисањем јучерашње поруке Цетиња показао непоштовање

На жалост њихову, а на срећу државе, грађанска Црна Гора је свјесна преваре коју им је УРА сервирала, наводе они

Социјалдемократе Цетиње саопштиле су да посљедњом изјавом потпредсједник Владе Дритан Абазовић б, како наводе, је показао да игнорише поруку који је јуче грађанска Црна Гора послала са Цетиња.

-  Кочоперно у његовом стилу тврдећи да ће држава гарантовати да ће све протећи мирно 5. септембра, још једном показује да је он лично у служби великодржавне српске полтике, а партија на чијем је челу тројански коњ преко које ће покушати да сатру и државу Црну Гору, и све што је у њој грађанско и црногорско! УРА слањем дијаметрално различитих порука од стране предсједника и потпредсједнице показује да игра на карту збуњивања јавности, упорно прикривајући суштину - да су сви они скупа грађански параван за улазак на велика врата Црне Горе у “српски свет”- нагласили су из СД-а.

Како су навели, на жалост њихову, а на срећу државе, грађанска Црна Гора је свјесна преваре коју им је УРА сервирала.

- Покушавајући да под изговором потребе за промјенама “прода” причу да ће успјети да са славитељима Подгоричке скупштине демократизује Црну Гору. Јуче је Цетиње свима послало поруку да то неће дозволити, а ако се власт не дозове памети, у још већем броју ће то учинити и 5. септембра- поручују из СД-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. septembar 2024 19:44