Дамир Шеховић
19/08/2021 u 17:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Шеховић: Обећали да ће објавити документацију о хеџингу, па је проглесили тајном

Прво саопште грубу неистину да заштита од валутног ризика државу неће коштати ништа, а да ће "сигурно" зарадити милионе, па након мог упозорења да је тврдња о тзв. "бесплатном" хеџингу небулозна

Посланик Социјалдемократа Црне Горе (СД) Дамир Шеховић коментарисао је вијест да је Министарство финансија и социјалног старања прогласило тајним информације у вези хеџинг аранжмана за кредит за изградњу дионице аутопута Смоковац - Матешево.

-Прво саопште грубу неистину да заштита од валутног ризика државу неће коштати ништа, а да ће "сигурно" зарадити милионе, па након мог упозорења да је тврдња о тзв. "бесплатном" хеџингу небулозна, обећају да ће објавити сву документацију, а на крају је ипак прогласе тајном. Тако смо од "експертске" Владе, која се иначе заклиње у транспарентност, након тајног задужења од 750 милиона еура, и неуспјелог покушаја довођења у заблуду Парламента додатним тајним задужењем од 900 милиона еура, добили и тајан хеџинг аранжман! Карикатура од Владе- навео је Шеховић на Твитеру.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. oktobar 2024 00:21