Дамир Шеховић / -BALSA RAKOCEVIC
21/06/2022 u 16:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шеховић: Откад нас УРА мири, изгинусмо

Тачно је да је УРА гласала за интерпелацију Братићеве. Али је исто тако тачно да је због њиховог гласа она добила прилику да урнише систем вриједности, казао је Шеховић

Нама не треба лажно помирење УРА-е, која нас је мирила са Весном Братић, и која је мирила фашизам и антифашизам, већ грађанско помирење. Зато молимо УРА-у да нас више не мири, јер откад нас она мири, ми изгинусмо и ево двије године развалисмо ову државу, казао је лидер Социјалдемократа Дамир Шеховић на Одбору за просвјету, науку, културу и спорт на којем је, између осталог, разматрана иницијатива за контролно саслушање поводом незаконитих смјена у просвјети.

- Тачно је да је УРА гласала за интерпелацију Братићеве. Али је исто тако тачно да је због њиховог гласа она добила прилику да урнише систем вриједности. Не само образовни систем. И од те одговорности та партија не може да побјегне - казао је Шеховћ.

 - Иницијатива за контролно саслушање око смјена директора одговоран однос човјека који зна како ће све то пред судовима да се заврши. А кад се заврши, неко ће да одговара. Не политички, него пред надлежним органима - закључио је Шеховић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 17:42