СМШ Улцињ / - СМШ Улцињ
25/03/2022 u 10:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СМШ "Братство и јединство Улцињ": Политички скуп ДПС који је заказан у нашој дворани нема дозволу школе

Школска управа и школски одбор се, како истичу, потпуно дистанцирају од одговорности за ово организовање и о томе су обавијестили надлежне органе

Политички скуп који је заказан у нашој спортској дворани, за вечерас, 25. марта 2022. године, нема дозволу нити сагласност школе, поручили су из Средње мјешовите школе "Братство и јединство Улцињ."

Вечерас је скуп у сали ове школе најавио ДПС-а, а из ове установе су саопштили да према општем закону о образовању и васпитању Црне Горе, школске просторије не смију се користити за било какву политичку активност.

 - Нашу спортску дворану су изградили партнери у оквиру Кошаркашког клуба Улцињ и могу је користити на основу уговора, за спортске активности. Један од партнера, кршећи уговор и закон о образовању и васпитању Црне Горе и у супротности са ставом школе, дозволио је одржавање овакве активности и нажалост, данас онемогућио одржавање часова физичког васпитања у фискултурној сали - наводе они.

Школска управа и школски одбор се, како истичу, потпуно дистанцирају од одговорности за ово организовање и о томе су обавијестили надлежне органе. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 22:28