СНП БЕРАНЕ / - ФОТО: ФЕЈСБУК
09/05/2022 u 14:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Јованић годинама означен као неко ко не ради по закону

СНП ЦГ се држи уставне одреднице да је свако невин док се не докаже супротно, наводе они

Социјалистичка народна партија Црне Горе очекује од тужилачких и правосудних органа да темељно и савјесно преиспитају одговорност данас ухапшеног предсједника Привредног суда Блажа Јованића у свим сумњивим и контроверзним случајевима који се вежу за његово име.

(ВИДЕО) ВЕЛИКА АКЦИЈА ШИРОМ ЦРНЕ ГОРЕ: Ухапшен предсједник Привредног суда, приведена и супруга бившег команданта САЈ-а

-Јованић је, због бројних сумњивих одлука, већ годинама означен као неко ко свој посао не обавља по закону. Данас је саопштено да је ухапшен под сумњом да је организатор криминалне групе која је, злоупотребом службеног положаја и другим кривичним дјелима, оштетила државу за више десетина милиона еура. СНП ЦГ се држи уставне одреднице да је свако невин док се не докаже супротно. У том смислу, остављамо надлежним институцијама да непристрасно и објективно поступе у овом случају и да докажу да ли је Блажо Јованић заиста крив за оно што му се ставља на терет- наводе у саопштењу.

Додају: "Оно што је сигурно је да ће СНП наставити да се бори за владавину права увијек и на сваком мјесту и да ће дати пуни допринос да правда покуца на свачија врата, без обзира о коме се ради":

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 07:16