MILOJKO SPAJIĆ / - MILOJKO SPAJIĆ
28/08/2024 u 09:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Spajić: Održivim i domaćinskim gazdovanjem resursima do još većeg ekonomskog progresa Kolašina

Predsjednik Vlade Milojko Spajić čestitao svim građanima Kolašina Dan opštine.

- Evidentan ekonomski progres Kolašina pravi je primjer direktnog uticaja napretka strateške infrastrukture na ubrzan rast i razvoj Opštine. Kolašin, ljetnjom ponudom i rekordnom posjećenošću, dokazuje da je cjelogodišnjim zalaganjem i domaćinskom predanošću moguće ostvariti novu vrijednost - naveo je predsjednik Vlade u čestitki.

On je istakao da će završetak auto–puta, izgradnja novih saobraćajnica i ulaganje u željeznički saobraćaj, u bliskoj budućnosti, dodatno unaprijediti životni standard građana.

- Učinićemo sve da morački i rovački kraj, prebogat prirodnim ljepotama, šumskim, hidro i agro resursima, kao i kulturno-istorijskim sadržajima, još bolje i prikladnije prezentujemo zainteresovanim gostima, ali i kredibilnim investitorima - poručio je Spajić.

Čestitke povodom Dana opštine Kolašin

Kako je naveo, optimalnim korišćenjem raspoloživog potencijala, Kolašin će postati uzorna, ekonomski samodovoljna i održiva lokalna zajednica.

- Siguran da podjednako dobro razumijemo važnost integracionog momentuma u kome se nalazimo, uvjeren sam da ćemo nastaviti uspješnu saradnju na dobro svih građanki i građana Kolašina i Crne Gore - zaključio je predsjednik Vlade u čestitki.

Čestitke povodom Dana opštine Kolašin

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 18:35