Spajić i Milanović / - FOTO: KABINET PREDSJEDNIKA VLADE
22/11/2023 u 15:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spajić-Milanović: Crna Gora i Hrvatska spremne da rade na unapređenju saradnje

Premijer Spajić je upoznao predsjednika Hrvatske sa aktuelnim prilikama u Crnoj Gori sa osvrtom na donošenje odluka koje su važne za nastavak evropske integracije Crne Gore

Tokom posjete Skoplju gdje je otputovao na sastanak lidera država članica NATO-a iz regiona sa generalnim sekretarom Jensom Stoltenbergom, predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić sastao sa danas sa predsjednikom Republike Hrvatske Zoranom Milanovićem

- Crna Gora i Hrvatska imaju snažne bilateralne odnose i obje države su spremne da rade na unapređenju saradnje u interesu građana - saopšteno je iz Vlade.

Premijer Spajić je upoznao predsjednika Hrvatske sa aktuelnim prilikama u Crnoj Gori sa osvrtom na donošenje odluka koje su važne za nastavak evropske integracije Crne Gore.

- „Postoji snažna politička volja i spremnost velikog broja političkih partija da sarađuju u najboljem interesu naših građanki i građana. Ruka Vlade pružena je svima koji su dobronamjerni - kazao je premijer. 

Predsjednik Milanović je čestitao na izboru 44. Vlade i kazao da će Hrvatska nastaviti da podržava evropsku integraciju Crne Gore. 

- Na sastanku je bilo riječi o aktuelnim prilikama u regionu kao i modelima za snaženje saradnje u domenu turizma, kulture i saobraćajne infrastrukture - zaključuje se u saopštenju.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:56