/ - PRINTSCREEN
26/05/2023 u 18:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Tri pitanja za..." Zorana Mikića

Na ovim izborima očekujemo da postignemo jedan rezultat u smislu broja poslaničkih mjesta koji je veći nego što sad imamo u Skupštini. Ja se nadam da će GP URA imati pet poslanika pa i više, kazao je Mikić

Od ovih izbora očkujemo da Crna Gora napokon dobije političku stabilnost, saopštio je generalni sekretar Građanskog pokreta GP URA Zoran Mikić.

On je u emisiji "Tri pitanja za.." na web TV-u portala Dan kazao da se u poslednjih tri godine u Crnoj Gori na svakih nekoliko mjeseci dešavaju neki izborni procesi, te da se nada da će ovi izbori biti izlazak iz političke krize i ulazak u neku dozu stabilnosti.

- I da ćemo moći više da se posvetimo onome što su društveno odgovorne funkcije, onome što je rad za građane. Što se tiče GP URA, mi smo stranka koja mnogo više baštini ono što je državni interes nego partijski. Jedna smo od rijetkih stranaka koja ima taj sistem ili princip djelovanja gdje smo gotovo uvijek državni interes stavljali ispred naših partijskih. Tako da na ovim izborima očekujemo da postignemo jedan rezultat u smislu broja poslaničkih mjesta koji je veći nego što sad imamo u Skupštini, a to su tri. Ja se nadam da će GP URA imati pet poslanika pa i više, istakao je on.

Mikić je dodao da u ovom momentu u Crnoj Gori, od Dritana Abazovića i kadra GP URA, dio koji se tiče borbe protiv korupcije i organiozovanog kriminala ne može niko bolje da obavlja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:36