Udruženje podstanara / - FOTO: UDRUžENJE PODSTANARA CG
07/09/2024 u 09:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Udruženje podstanara: Iznuđene i neprincipijelne koalicije pokazale svoje pravo lice

Iznuđene i neprincipijelne koalicije, koje su se formirale na samom početku ove izborne trke, već su pokazale svoje pravo lice, poručuju iz Udruženja podstanara Crne Gore -“Moj Dom”.

Oni nisu, prema njihovim riječima, pošteno nastupili prema građanima.

- Njihov strah od gubitka vašeg povjerenja je opravdan, jer su konačno razotkriveni. Građani su shvatili njihove loše namjere. Jasno je da nam ove koalicije poručuju samo jedno: nastaviće se ista praksa, praksa koja vodi u haos i rasulo, dok građani, kao i uvijek, plaćaju ceh - naveli su iz Pokreta podstanara.

Nažalost, smatraju u pokretu, taj ceh postaje sve veći, a život sve teži.

- Dok mi jedva sastavljamo kraj s krajem, oni koji su uhvaćeni u svojim neiskrenim motivima sada ulažu sve više novca i laži u svoje kampanje. U skupim odijelima, s praznim obećanjima, pokušavaju kupiti još jedan mandat. Ali svi znamo: imali su decenije da promijene ovaj grad, da unaprijede društvo, da smanje socijalne razlike, da učine ljude dostojanstvenim građanima Crne Gore. Umjesto toga, uradili su sasvim suprotno - dodaju iz pokreta.

To nije iznenađenje, kažu, jer oni nikada nisu imali “iskrene namjere prema vama”.

- Njihov jedini cilj bio je očuvanje vlastitih privilegija, dok su vaši stvarni problemi ostajali po strani. Ali sada, napokon, dolazi trenutak kada će se taj ceh ispostaviti, a neko ga mora platiti - ističu.

Vrijeme je, kažu, da “kažemo dosta”.

- Nama ne treba Podgorica samo sa novim mostovima, kružnim tokovima, asfaltiranim ulicama i galerijama. Nama treba jaka, građanska Podgorica, grad slobodnih i poštenih ljudi, pun poštovanja i razumijevanja prema svojim komšijama, rođacima i sugrađanima - dodaju iz pokreta.

Treba nam, kažu, Podgorica kakva je nekad bila – slobodna, poštena, radnička Podgorica, skromnih zahtjeva, ali velikih namjera

- Vi, koji ste sve to pogazili, više nemate mjesta među onima koji odlučuju o našoj budućnosti. Vaše mjesto je u zaboravu, jer malo ko će vas se sjećati za samo par godina. Jednostavno, nijeste bili iskreni niti pošteni prema onima koji su vjerovali u vas. Nijedno neprincipijelno koaliciono udruživanje, bez ikakve logike, neće vas ovog puta spasiti. Vaše vrijeme je prošlo. Sada je vrijeme za građane - poručuju iz Pokreta podstanara.

Nemanja Baošić nosilac liste Pokret podstanara Podgorica – „Naš grad, naš dom“

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 12:37