/ - FOTO: URA
07/06/2024 u 13:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

URA: Vlada se posvađala i oko IBAR-a, svaki njihov dolazak u Skupštinu je nova blamaža

Vlada Crne Gore uspjela je da ljestvicu blamiranja podigne na viši nivo, time što su se posvađali i oko IBAR zakona, naveli su iz Građanskog pokreta URA.

Navode da  današnju zamjenu koju je Spajićeva Vlada izvršila, gdje je umjesto ministra Milovića ovlastila potpredsjednika Koprivicu da je zastupa u Skupštini smatraju “nezapamćenom”.

(UŽIVO) Adžić: Sa predloženim zakonskim rješenjem o oduzimanju imovine mafija može zadovoljno da trlja ruke

- Ministar Milović je u ekspresnom roku izbačen sa mjesta predstavnika Vlade za IBAR zakone i zamijenjen potpredsjednikom Koprivicom, što dovoljno govori o ozbiljnosti PES-a i cijele parlamentarne većine. Vlada je uspjela da se posvađa oko IBAR zakona pa je izvršila rokadu, koja je nezabilježena u političkom životu. Ovakvo političko ponižavanje ministra Milovića ostaće kao primjer cirkusa koji sprovodi PES, gotovo svakodnevno  ističu iz URE.

EK dala pozitivan IBAR: Preporučila održavanje Međuvladine konferencije sa Crnom Gorom

Navode da je svaki dolazak u crnogorski parlament koban po parlamentarnu većinu.

- Svaki dolazak u Skupštinu znači novo blamiranje Vlade i dodatno srozavanje ministra Milovića. Građani svjedoče svakodnevnoj lakrdiji koju parlamentarna većina sprovodi gdje se unižava institut i ministra i poslanika, a sve iz samovolje premijera Spajića koji očigledno ne poznaje procedure već paf-paf metodom želi da upravlja državom. Takav pristup mu nećemo dozvoliti - zaključuju iz URE.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. jun 2024 14:33