Nebojša Jušković / - FOTO: RTV BUDVA
04/09/2024 u 12:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vrhovni sud potvrdio: Jušković pod mjerama tajnog nadzora

U odgovoru Vrhovnog suda jasno se ukazuje da se nalazim na mjerama tajnog nadzora, saopštio je kandidat koalicije “Za budućnost Crne Gore” za člana Savjeta Agencije za civilno vazduhoplovstvo Nebojša Jušković.

- Pored više obraćanja premijeru Milojku Spajiću i bivšem ministru saobraćaja i pomorstva Filipu Raduloviću da odgovore koji su to bezbjednosni rizici po građane i državu proistekli od moje malenkosti do danas nisam dobio odgovor. Ovakvim ponašanjem izvršne vlasti uskraćena su mi osnovna ljudska prava, kao i pravo na rad - naveo je Jušković.

Jušković traži da mu Vesna Vučković odgovori da li je na mjerama tajnog nadzora

Njegovi politički stavovi su, ističe, dijametralno suprotni od stavova PES-a.

- Javno ih iznosim i dok god budem u prilici afirmisaću ih. Paradoksalno je da Spajić i ostali bivši simpatizeri i članovi DPS/PES sa pozicija na kojima se nalaze, vrše pritisak na pojedince koji su se od 1997. godine otvoreno suprotstavljali politici režima koji je smijenjen 30.08.2020. godine. Na moju veliku žalost i žalost ogromnog broja ljudi koji su očekivali napredak i promjene, dobili smo nastavak politike DPS-a oličene u političkoj grupaciji PES - ocijenio je Jušković.

Kako je naglasio, povodom ovog pitanja ubuduće se neće obraćati javnosti, a svoje političke stavove iznosiće javno.

- Posle ovog mog slučaja, jasno je da se nalazimo u stanju evroatlanskog jednoumlja i da nije dozvoljeno drugačije mišljenje i političko djelovanje bez posljedica, što je suprotno osnovnim demokratskim principima - zaključuje Jušković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. septembar 2024 15:02