Никола Зиројевић / СД
16/01/2022 u 12:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Зироjевић: Голубовић више нема подршку СД-а

Голубовић више не може имати нашу подршку и очекуjемо да ће општински одбор у Пљевљима дониjети исту одлуку, наводи портпарол СД

Ставови коjе jе предсjедник Општине Пљевља изнио у jавности ниjесу у складу са темељним вриједносним постулатима СД-а, каже портпарол СД Никола Зироjевић.

- Формулациjа да мурали са ратним злочинцима и графити коjи позиваjу на нову Сребреницу у Пљевљима неће бити прекречени jер су Пљевља урбани град и они, ваљда, доприносе урбанизациjи града, за нас у Социjалдемократама jе апсолутно недопустива. Ми смо партиjа коjа се од свог оснивања снажно залаже за грађански, мултивjерски и мултинационални карактер Црне Горе и сваког града у њоj, а наше стариjе колегинице и колеге, почев од предсjедника партиjе па даље, су и у времену рата коjи jе бjеснио на овим просторима увиjек и бескомпромисно стаjали на страни невиних жртви - наводи Зиројевић.

Портпарол СД истиче, да имаjући у виду све наведено, те да ставови Голубовића више одговараjу политици и идеолошкоj профилациjи неких партиjа против коjих се СД данас бори на државном нивоу, "он више не може имати нашу подршку и очекуjемо да ће општински одбор у Пљевљима дониjети исту одлуку".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 06:24