/ GETTY IMAGES - ABLESTOCK.COM
01/11/2021 u 13:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

У Никшићу лишен слободе осумњичени за уличну продаjу наркотика

Код Р.Р. jе пронађено и одузето шест мањих ПВЦ паковања кокаина, док jе код Н.В. пронађена и одузета мања количина марихуане, наводи се у саопштењу Управе полиције

Полициjски службеници у Никшићу плански и у континуитету поступаjу према лицима коjа се баве тзв. уличном дистрибуциjом опоjних дрога.

- Сходно планским активностима припадници полициjе су у том граду извршили контролу путничког моторног возила „цитроен“ коjим jе управљао Р.Р. (21), док су се у возилу као сапутници налазили Н.В. (27) и jош два лица.

Код Р.Р. jе пронађено и одузето шест мањих ПВЦ паковања кокаина, док jе код Н.В. пронађена и одузета мања количина марихуане - наводи се у саопштењу Управе полиције.

О наведеном догађаjу обавjештен jе надлежни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, по чиjем jе налогу Р.Р. лишен слободе због сумње да jе извршио кривично дjело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опоjних дрога, док jе против Н.В. подниjета прекршаjна приjава због почињеног прекршаjа из Закона о спречавању злоупотреба опоjних дрога, у редовном поступку.

Током септембра и октобра припадници полициjе су у Никшићу процесуирали 13 лица због почињених прекршаjа из Закона о спречавању злоупотреба дрога, навови се у саопштењу Тима за односе с jавношћу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 21:17