09/05/2022 u 16:30 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) ОШ "Владо Милић" прославила Дан школе: Нико вреднији од младих људи

Морамо да наставимо да улажемо у наш храм знања jер нема вредниjег ресурса од младих људи, нити пречих обавеза од улагања у њихово образовање, каже директорица школе Ивана Милић.

Поводом обиљежавања Дана школе, ОШ "Владо Милић" организовала је приредбу под називом "Велики и мали". Након три године школа је прославила свој дан, а како наводи директорица школе, Ивана Милић приредба је измамила осмјехе ученицима који су и сами учествовали у програму.

– Бити дио ове школе велика jе част и привилегиjа, у шта сам се увjерила у протеклих годину дана. Изузетно ми jе драго због ученика, дjеце која су наша будућност, да своjим скривеним осмjесима свакодневно показуjу да ме прихватаjу. Што ми jе изузетно важно. Сви имамо исту жељу да дjеца порасту у добре људе да откриваjу и разбиjаjу своjе потенциjале и да се на том тешком путу никад не предаjу. Заjеднички смо радили да створимо што боље услове и приjатан боравак нашим ученицима. Набавили смо дио наставних срестава, обновили намjештаj у неколико учионица и уредили дио школског дворишта као и обезбиjедили средства за реновирање подручног одељења у Грабавцима. Надам се да ћемо наставити пажљиво да бирамо приоритете у складу са финансиским могућностима и потребама школе. Такође, да ћемо и у  континуитету да наставимо да улажемо у наш храм знања jер нема вредниjег ресурса од младих људи нити пречих обавеза од улагања у њихово образовање – истакла је Милић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 09:10