Пријем вјерских великодостојника / - СО Котор
20/11/2021 u 13:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јокић са вјерским великодостојницима

Заjедништво и отвореност коjе одликуjу Котор и Боку которску наjвеће су вриjедности наших грађана. Бока и Котор посебно, као такви препознати су како у Црноj Гори, тако и у циjелом региону, каже Јокић

Свечани приjем вjерских великодостоjника коjи се традиционално организуjе у сусрет 21. новембру, Дану Општине Котор, одржан jе данас у сали за састанке у згради општине, наведено је из кабинета предсједника Општине Котор.

Предсjедник Општине Владимир Jокић, предсjедница Скупштине Маjа Мршуља и потпредсjедници Синиша Ковачевић и Небоjша Шеваљевић примили су архиjереjског намjесника которско-тиватског протоjереjа Немању Кривокапића, канцелара которске бискупиjе дон Роберта Тонсатиjа и главног имама за Боку которску и Будву Меха еф. Мартиновића.

image

Пријем вјерских великодостојника

- СО Котор

У приjатном и непосредном разговору истакнута jе добра сарадња коjу имаjу све три конфесиjе и локална управа.

- Заjедништво и отвореност коjе одликуjу Котор и Боку которску наjвеће су вриjедности наших грађана. Бока и Котор посебно, као такви препознати су како у Црноj Гори, тако и у циjелом региону.

21. новембар истински jе симбол тог jединства jер у њему Которани прослављаjу Дан општине, Госпу од здравља и Аранђеловдан - навео је Јокић.

Честитаjући међусобно празник, присутни су пожељели да се увиjек у слози и здрављу окупљаjу и као такви буду наjбољи примjер другима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 04:56