/ -
07/05/2022 u 11:06 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Погледајте преглед вијести: Подгорицом из дана у дан

Екипа "Дана" снимила је прилог о грађевини у пећинама Цијевне, била на протесту родитеља ђака ОШ "Владимир Назор" и власника станова у згради која још нема струју, погледајте снимак скроз уништеног пута преко Корита

Вашој пажњи у наредним минутима препоручујемо преглед дешавања у Главном граду минуле седмице из угла редакције Подгорицом.

У нашем избору вијести погледајте прилог са протеста родитеља ђака ОШ "Владимир Назор" који су незадовољни јер још није почела градња нове школе, ту су изјаве директорице школе Љиљане Марковић и предсједнице Савјета родитеља Јелене Милошевић. Заказана је сједница Скупштине Главног града за 19. мај на којој се ван снаге ставља одлука о проглашењу кањона Цијевне спомеником природе. Управо у кањону Цијевне, у стијенама на Кућама Ракића екипа "Дана" снимила је прилог о остацима грађевине са њеним власником Николом Ујкићем.

Погледајте и због чега су становници Горње Горице након пет и по мјесеци обуставили протестну блокаду магистралног пута Подгорица – Никшић, а ту је и прилог у напуштеном градилишту спортске дворане Беглаци и шта о томе мисли Александар Којичић. Предузеће Водовод издваја 170.000 еура за изградњу новог цјевовода за шест насеља у Општини Голубовци, а не пропустите разговор са предшколцима вртића "Драган Радуловић" који су нашој екипи испричали шта су све научили о прољећу.

Заказана је и сједница Општине Тузи за 9. мај на којој се између осталог бира директор КИЦ-а "Малесија". Од Подгорице ка Тузима нема хидрантске мреже, а колико је то проблематично говори Горан Јанковић, директор Службе заштите и спашавања.

Снимак пута о уништеном путу од Грађена до Кучких Корита сигурно ће те вратити да погледате и други пут. Ту је и прича о изливању фекалија испуштених у Морачу из колектора на Крушевцу, али и прилог о протесту власника станова у згради Градња промет испод Љубовића који ни након пет мјесеци нису добили струју.

Гледајте Подгорицом из дана у дан, а више вијести потражите у Дневним новинама "Дан"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:19