/ -
29/10/2022 u 10:02 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Vašoj pažnji preporučujemo prilog o izbornim rezultatima u Podgorici i Zeti od 23. oktobra sa podacima koliko je koja partija, odnosno koalicija, osvojila glasova, to jeste odborničkih mandata. Tu je i obraćanje nosioca liste "Evropa sad" Jakova Milatovića koji je kazao da svakome treba pružiti ruku ko je shvatio da je pogriješio

Pogledajte prilog šta to građani Podgorice očekuju od novog gradonačelnika i parlamentarne većine, ali i šta će biti prvi koraci nosioca pobjedničke liste u Zeti Mihaila Asanovića i čime će se oni baviti u naredne četiri godine. Kako je zadovoljan rezultatima na izborima "Danu" je saopštio i nosilac koalicije okupljene oko DPS-a Ratko Stijepović. Donosimo vam i priču o problemima stanara dvije lamele u Ulici Ibrahima Koristovića na Starom aerodromu, koji šest godina muku muče sa parkiranjem.

Tu je i prilog o stvaranju uslova za početak rekonstrukcije Ulice Vaka Đurovića i šta o tome misle naši sugrađani. Iva Mijović, iz Udruženja mladih sa hendikepom, govorila je o stepenišnom liftu koji je postavljen na šetalištu uz Moraču koji još nije u funkciji.

Pogledajte i kako stanovnici Stare varoši komentarišu sanaciju Ulice Sava Lubarde koja traje godinu i četiri mjeseca, te šta o probijanju roka kaže Ivan Vuković, gradonačelnik Podgorice.

Pogledajte i šta to nedostaje učenicima OŠ "Vlado Milić", ali i sa kojim problemima se suočavaju nastavnici OŠ "Šćepan Đukić". Vašoj pažnji preporučujemo i prilog o rekonstrukciji puta Golubovci - Mataguži i šta to zamjeraju mještani ovih naselja. Donosimo i informaciju o raspodjeli besplatnih obroka za 2023. godinu u Narodnoj kuhinji.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 05:11