/ Portal Dan
23/12/2023 u 11:11 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge šta je u intervjuu za "Dan" saopštila gradonačelnica Olivera Injac u susret 19. decembru, kako je proslavljen praznik grada, zbog čega je Milan Knežević, lider DNP-a, naјavio mogućnost izlaska iz vlasti u glavnom gradu, te zašto se odustalo od rušenja Lamele ispod Ljubovića

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog šta je gradonačelnica Olivera Injac za "Dan" saopštila u susret 19. decembru, Danu oslobođenja Podgorice. Donosimo vam prilog sa proslave praznika grada, pogledajte ko su dobitnici Studentske nagrade Glavnog grada za ovu godinu, ali poruke građana šta je obiželježilo vrijeme između dva praznika. O Podgorici u susret prazniku govorili su mališani stariјe vaspitne grupe vrtića "Ljubica Popović".

Pogledajte prilog zbog čega je iz skupštinske procedure povučena odluka o zaradama lokalnih službenika i namјeštenika kojom je bilo najavljeno smanjenje dodataka na zarade, tu je i prilog šta je razlog zbog čega je Milan Knežević, lider DNP-a, najavio mogućnost izlaska iz vlasti u Podgorici, te šta o tome misli Luka Rakčević, zamjenik gradonačelnicePodgorice. 

Tu su i prilozi zbog čega se odustalo od rušenja Lamele C ispod Ljubovića, koliko je godina postojanja proslavila Osnovna škola "Voјin Popović" u Piperima, te koliko bi Opštinu Tuzi moglo da košta izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže sa postrojenjem za prečišćavanje otpadnih voda. 

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 17:18