/ -
13/01/2024 u 11:00 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge šta zamjenik gradonačelnice Luka Rakčević misli o prostornom planiranju, zbog čega će rekonstrukciјa krova SC "Morača" iz 2017. godine biti predmet krivične priјave

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte šta zamjenik gradonačelnice Luka Rakčević misli o prostornom planiranju, kao i da li će se nastavak Bulevara Save Kovačevića graditi kao podvožnjak ili nadvožnjak, o čemu govore Dragan Senić, v.d. direktora Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice i Marina Bošković, izvršna direktorica Željezničke infrastrukture.

O radovima u Domu zdravlja Blok pet govori direktor Danilo Jokić, a o gradnji dijela puta od Tuzi ka Božaju Ljeka Ivezaj, sekretar za planiranje Opštine Tuzi.

U emisiji govorimo i o tome da je Ustavni sud pokrenuo postupak za ocjenu ustavnosti i zakonitosti odluke Skupštine Glavnog grada o stavljanu van snage izmjena i dopuna DUP-a Zabjelo-Ljubović. Donosimo i informaciju kada počinje tradicionalna manifestacija Karneval u Tuzima i šta su na sastanku dogovorilli predsjednik Opštine Tuzi Lindon Đeljaj i predstavnik NVO Karnevali-Koret Arton Đokaj. 

 

 

 

 

Govorimo i o tome da je preduzeće Vodovod zatražilo saglasnost državnog arhitekte na idejno rješenje glavnog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 20:47