Adastra  / -VEDRAN TOMAC
20/09/2023 u 16:40 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Adastra objavljuje novi album u petak

Na petom albumu „Tajni prolaz" nalazi se 12 novih ljubavnih i rok pjesama

Bend Adastra uskoro će obradovati publiku novim petim po redu albumom koji se zove "Tajni prolaz". Novi album biće dostupan na svim streaming servisima ovog petka.

Bend je osnovan 2005. godine, a na njihovom debitantskom albumu, koji je izdala Croatia Records našao se singl "Nabujala rijeka" koji se brzo vinuo na vrhove top lista hrvatskih radio i televizijskih stanica.

Adastrino muzičko putovanje uključuje otvaranje za britanski rock sastav MUSE pred više od 9.000 obožavalaca u Zagrebu. Njihova pjesma "Nabujala rijeka" stigla je čak do Los Angelesa, gdje se našla na kompilaciji Radio Expressa uz međunarodne zvijezde poput Jay-Z-ja i Katy Perry.

Trenutnu postavu Adastre čine Jeronim Jerko Szabolcs Marić (pjevač, gitarista, tekstopisac, producent i redatelj),), Armando Filipi (bas gitara), Vladimir Jevicki (gitare) i Dinko Lupis (bubnjar, prateći vokal).

Na petom albumu "Tajni prolaz" nalazi se 12 novih ljubavnih i rok pjesama te jedna angažovana pjesma "Tanki zid" posvećena podizanju svijesti o problemu nasilja nad ženama.  Adastra je takođe usred pripreme spota za pjesmu "Ona pored mene", koja će se naći na predstojećem albumu.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:49