Дубиоза колектив / Википедија
12/05/2022 u 15:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Агрикултура" нови албум Дубиозе колектив

Нови албум Дибиозе колектив „Агрикултура" коначно jе угледао свjетлост дана. „Агрикултуру" су наjавили синглови „Кафана" и „Бубрези"", а читав албум jе заправо настао као нека психотерапиjа у доба корона вируса.

– Ствараjући албум, размишљали смо како се носити са свим тим. Претпостављам да се те наше трауме чуjу на албуму. Шарен jе, и стилски и тематски, као што су људи и навикли од нас. Ниjе нам страно комбиновати све могуће и немогуће жанрове, у распону "од Баха до севдаха" – рекли су из бенда.

„Агрикултура" jе мини албум од осам пjесама коjи jе настао у протекле двиjе пандемиjске године. Jедноставно, на броjу осам цjелина се заокружила и ниjе било више потребе да се додаjу нове пjесме за издање.

– Сам назив и концепт албума „Агрикултура" настао jе из наше потребе да скренемо пажњу да због претjераног интереса за виртуелно и дигитално, ускоро нећемо имати шта да jедемо, jер би сви да буду Jутjубери и IT-jевци, а лопата, мотика и крамп гаде се свеколиком становништву. Шта да радимо кад се криптовалуте не jеду. Позивамо драгу публику да нам преко мрежа jаве ако вам се свиђа албум, шаљите нам похвале типа: гениjално, монументално, бриљантно, итд. Ако вам се албум пак не свиђа, шаљите критике, па чак и увреде типа: очаjно, ужас, ко вам даде инструменте, итд. Такође, можете се служити и емотиконима. Пишите шта год желите, ал' не шаљите гифове живота вам. Гиф jе наjдосадниjа поjава на нету – поручила jе Дубиоза колектив.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:23