pres sea dance, konstrakta / -SRDJAN BOLJEVIC
03/06/2022 u 14:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО)Констракта, Калуш оркестар и Дубиоза Колектив на Си денсу

На плажу Буљарица код Будве од 26. до 28. августа стиже фантастичан трио хедлајнера, први контигент улазница у продаjи од 10. jуна

Си денс фестивал 2022 потврдио jе прве извођаче коjи ће обиљежити циjелу љетњу сезону на црногорском приморjу. На плажу Буљарица код Будве од 26. до 28. августа стиже фантастичан трио хедлајнера. Своjе прве црногорске концерте одржаће наjтражениjе музичко име Балкана Ана Ђурић Констракта и побjедници Евровизиjе Калуш оркестар, а главну бину раздрмаће и наjвећи регионални бенд последње децениjе Дубиоза Колектив потврђено је на данашњој прес конференцији у Подгорици.


Ана Ђурић Констракта jе поводом наступа на Си денс казала да се радуjе сарадњи са Егзитом.

- Узбуђена сам што као Констракта наступамо први пут у Црноj Гори баш на Си денс фестивалу. Прошлог викенда смо наступали на Си стару и било jе фантастично. Jедва чекам наступе на Егзиту и Си денсу, којио долази на самом краjу љета и очекуjем да ћемо се ми лиjепо навjежбати на концертима коjи претходе тако да ће таj наступ бити оно чему jа некако интимно тежим - каже Констракта.


Недавно договорени наставак сарадње и стратешког партнерства Црне Горе и фестивала показао jе како jе будвански фестивал препознат као jедан од кључних генератора развоjа културе, умjетности и туризма.

- Црна Гора jе прошлог љета захваљуjући нашим Си денсу и Ada Divine Awakeningu била jедна од риjетких држава на свиjету у коjима су се фестивали догађали, а овог љета желимо оборити све досадашње рекорде. Си денс jе, након Егзита, наш наjдуговjечниjи фестивал, и уложили смо jако пуно да осигурамо програм о коjем ће се причати од данас, па све до 28. августа. Притом смо посебно поносни што на црногорско приморjе можемо премиjерно довести Калуш, као и наше дугогодишње приjатеље Констракту и Дубиозу Колектив - изjавио jе Душан Ковачевић, оснивач и директор Егзитове фестивалске групациjе.

Велико интересовање медија потврђује добар избор организатора да евровизијску представницу Србије доведе у Црну Гору.

- На Си денс су наступале неке од наjвећих свjетских звиjезда: Дејвид Гета, Џамирокваја, Продиџи.., али jа никада нисам видио оволико камера у Црноj Гори као сада. Ана, хвала ти - додао jе Ковачевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:48