Aleksandra  / -INSTAGRAM
10/08/2023 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aleksandra Radović otkrila tajnu vitke linije

Radovićeva se potrudila da da pronađe najbolji način da dovede kilažu na onu koja je za nju idealna

Aleksandra Radović, muzička zvijezda i vlasnica najljepših pop balada, poslednjih godina strogo vodi računa o svojoj ishrani, ali kao i svi, nekada je varirala sa kilažom. U jednom životnom periodu dobila je nekoliko neželjenih kilograma viška i odlučila je da promijeni svoje navike u ishrani. Radovićeva se potrudila da da pronađe najbolji način da dovede kilažu na onu koja je za nju idealna. U tome je uspjela zahvaljujući ishrani i fizičkoj aktivnosti.

Ubrzo je poželjela da svoj primjenjuje dijetu koja je izbalansirala njenu ishranu, a ključno je to što izbjegava da jede testo. Ona doručkuje žitarice s jogurtom, ruča uglavnom piletinu sa spanaćem, a večera salatu.

-Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hljeba, brašna, testa. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Za izgled je malo zaslužna i genetika jer u mojoj porodici svi izgledaju dobro i mlado - rekla je Aleksandra.

-Svakog jutra idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma. Žene se obično vade da nemaju vremena, ali to ne smije da bude izgovor. Neka nađu neku teretanu u blizini i neka svako jutro po 45 minuta brzo hodaju na traci. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proljeće i ljeto praktikujem i brzi hod u prirodi. Volim parkove i šume.

Osim šetnje ona praktikuje i druge vježbe, u kojim zaista uživa.

-Volim čučnjeve, preskakanje vijače, trbušnjake sa šipkom i loptom. Ma sve mi prija! Vrlo često kada imam gostovanje u nekom jutarnjem programu, odmah pravo sa televizije sa sve šminkom odem na trening. Baš se trudim da ne propustim nijedan trening - zaključuje Radović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 21:57