Bebi Dol / - INSTAGRAM
26/09/2022 u 21:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bebi Dol o roditeljstvu: Svom djetetu ne bih uradila ono što su meni roditelji

Razmišljala sam da ako budem toliko željela, usvojiću dijete. Toliko ima djece kojoj treba ljubav i koja su napuštena, kaže čuvena pjevačica Bebi Dol

Dragana Šarić je neko ko je uvijek privlačio pažnju svojim dobrim glasom, ali i načinom života.

Bebi Dol se 2014. godine vjenačala sa svojim izabranikom Aleksom Todorovićem, ali o svom suprugu rijetko govori u medijima.

Međutim, sada je riješila da otkrije nekoliko detalja o njemu:

„On je pisac, on divno piše. Trenutno piše dvije knjige i radi sa svojim studentima. Jako je vrijedan i pokupio je sve ono najbolje od ovoga svijeta. Imao je sreće da naleti na mene i ja ga podučavam tim stvarima što kažem da se očima ne vide. To u Americi nemate, ni u porodici. Aleksa je imao tu nesreću da je odrastao u porodici gdje je rano izgubio roditelje. Sam je živio, finansirao se, školovao i slično meni, život mu je sa strane izgledao bajkovito. Ali, nije to sve tako bilo za njega“, kaže Bebi Dol.

Dragana se potom osvrnula i na temu roditeljstva i istakla da joj je to jedna od bolnijih stvari.

„Sa djecom se odlično razumijem. Razmišljala sam da ako budem toliko željela, usvojiću dijete. Toliko ima djece kojoj treba ljubav i koja su napuštena. Za mene je ključno da imaš dijete sa pravim čovjekom. Da sam imala dijete sa osobom sa kojom nešto ne funkcioniše, ja bih žrtvovala sve za to dijete i bila ‘od kraja do raja‘ zbog tog djeteta. Ne bih mu uradila ono što su meni moji roditelji uradili“, ispričala je Dragana u emisji „Sceniranje“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 21:24