Бенд Догма / Хассан Абделгхани
07/05/2022 u 14:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бенд Догма објавио нови сингл

Пулски бенд Догма обjавио jе нови видео сингл под називом "Довољно да имам те" коjим уjедно наjављуjе своj нови, шести по реду албум коjи ће бити обjављен за издавачку кућу Далас Рекордс.

Нови сингл jе у правом стилу Догме: инструментално доминантан, плесан, мелодичан и снажан. Поруку пjесме открио jе аутор текста Сандро Петтенер.

– Пjесма 'Довољно да имам те' говори о времену у коjем живимо, о ескапизму коjег индивидуалац тражи и у чему налази утjеху, те о испуњењу коjе проналазимо у љубави, увиjек актуелноj теми. "Jош могу плесати и на киши и на сунцу"… стих jе отпора времену и свиjету у коjем живимо. Пjесму су своjим гостовањем обогатили Бранко Стерпин на труби и Лука Жужић на тромбону, а продукциjу, уз аранжман и музику, потписуjу чланови Догме: Сандро Петтенер, Зоран Стоjковић, Тончи Павлиновић и Тони Селаковић, уз копродуцента Срђана Секуловића Скансиjа коjи потписуjе и микс и мастеринг.

Спот за пjесму "Довољно да имам те" сниман jе у Пули, а Догма се захваљуjе младим плесачима Нои Павлиновић и Марку Марићу коjи су сами осмислили кореографиjу и уз менторство Луке Миховиловића дали споту додатну динамику и своjу умjетничку визиjу.

– Њих двоjе представљаjу младе људе коjи имаjу само своjу љубав у овом неизвjесном времену и свиjету коjи их окружуjе. Преиспитуjу себе и своjе страхове, воле се, заиграни су и плешу, и упркос свему, заjедно jачи, храбро корачаjу наприjед – поручила jе пулска екипа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:58