Јелена Шанти / Гранд онлајн
23/01/2022 u 13:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јелена Шанти се враћа на музичку сцену

Пjевачица jе имала велики повод за повратак, те признала да публику очекуjе велико изненађење на коjе нико неће остати равнодушан

Након дуже паузе, директно из Америке на велика врата домаће сцене враћа се Jелена Шанти. Пjевачица jе имала велики повод за повратак, те признала да публику очекуjе велико изненађење на коjе нико неће остати равнодушан.

- Разлог због ког сам се вратила jе приjе свега моjа породица, а затим и да снимим коначно нову пjесму и спот- открила jе Jелена коjа не криjе нестрпљење и усхићеност због нове нумере коjу спрема.

Иначе пjевачица живи у Америци већ десет година, а сада jе риjешила да кариjеру настави у Србиjи и обрадуjе домаћу публику пjесмом коjа носи симпатичан назив, а коjа може да парира великим хитовима попут "Жена од султана", "Сиктер", али и старом "Шехерзада".

На жалост, ситуациjа коjа jе задесила читаву естраду покварила jе и Jеленине планове коjа jе сад одлучниjа него икада да направи прави музички бум.

- Углавном сам тамо, али доста сам присутна и у Србиjи. Међутим, и мене jе као и све корона доста успорила тако да jе ова пjесма коjу сам урадила снимљена jош приjе три године, али некако се ниjе дало до сада да jе обjавим. Зато сада стиже у правом издању, а спот сам радила са Деjаном Милићевићем, као и циjелом његовом екипом. Пjесма се зове "Шехерезада са Балкана" и обjавићу jе за Гранд продукциjу- рекла jе пjевачица.

Не криjе да су jоj очекивања велика, будући да сматра да jе направила озбиљан проjекат и велико освjежење за музичку сцену коjим jе и више него задовољна.

- Стварно се надам да ће се допасти публици, jедва чекам- искрена jе Šанти.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:35