Биковић / - Фото: Јујтуб
22/09/2021 u 15:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Биковић признао: Волим да будем у центру пажње

Волим тај осјећај ‘напумпаног‘ ега, каже српски глумац

Истина је, волим да будем у центру пажње и да ме гледају, каже српски глумац Милош Биковић.

Он је у интервјуу за Јутарњи лист казао да воли да буде неко други док глуми.

- Волим тај осјећај 'напумпаног' ега. Схватио сам да ово звучи много ружно, штета што је истина. Морам да промијеним ту истину. Имам неку ружну истину о себи и морам да је промијеним. Морам да промијеним однос према томе и према себи- истакао је Биговић. 

Тренутно је ангажован на новом филму легендарног редитеља Слободана Шијана, који је режирао филмове "Маратонци трче почасни круг" и "Kо то тамо пева".

Ријеч је о црној комедији, жанру у којем је Шијан мајстор, открио је Биковић, додавши да је сарадња са Шијаном дивна, "без обзира на то што је у озбиљним годинама".

- Задржао је дјечји дух, задржао је тај кликер ломљења правила, тако да је драгоцјено гледати како му мозак ради када снима филм и како долази до нових идеја и што примјећује - каже Биковић.

Биковић је у Русији снимио већ 12 филмова и десет сезона разних серија, а између осталог играо је главну улогу у руском филму "Слуга", који је само у биоскопима гледало 12 милиона људи.

То му је у Русији донијело статус праве глумачке звијезде, а добио је и држављанство и главну награду Руске Федерације коју додјељују умјетницима и коју му је лично додијелио Владимир Путин.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 14:23