/ -IZVOR: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL
30/12/2022 u 20:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bogdana Ražnatović: Sa mojim Veljkom živim lijep i miran život

Moja želja da se ne pojavljujem pred kamerama proističe iz toga jer nisam odrasla u tom okruženju. Nemam nikakvo iskustvo u tome

Bogdana Ražnatović nikad se ne eksponira u javnosti, a jedan od rijetkih intervjua dala je za rijaliti program "Ceca show", koji prikazuje život i svakodnevnicu poznate porodice Ražnatović. 

Upoznavanje sa Veljkom, sinom Svetlane Cece Ražnatović, kako Bogdana kaže, prošlo je vrlo interesantno.

- Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka što je dovelo do nevjerovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo porodicu koja je za nas veliki blagoslov. Kasnije je to preraslo u veliku ljubav - priča Bogdana.

Ističe da je kod Veljka ništa ne nervira i da njihova ljubav ne jenjava.

- Svog muža najviše volim i ništa mi ne smeta. Veljko je pažljiv, ljubavan, nježan i zaista sve kod njega volim. Živim jedan jako lijep i miran život, ostvarila sam se kao supruga i majka - kaže Bogdana.

Bogdana je godinama igrala za košarkašku reprezentaciju Srbije, ali je zbog povreda morala da napusti sport.

- Mislim da mi je košarka donijela dosta toga lepog i mnogo čemu me je naučila. Morala sam prestanem da treniram profesionalno košarku jer sam imala dvije teške povrede. Ponosna sam na to što sam ostvarila sa timom, ali i samostalno kao dio srpske reprezentacije. Ne mogu da kažem da mi nedostaje jer sada imam neki drugi način života u kom sam se pronašla - ispričala je Bogdana.

Dotakla se i teme pojavljivanja u javnosti.

- Moja želja da se ne pojavljujem pred kamerama proističe iz toga jer nisam odrasla u tom okruženju. Nemam nikakvo iskustvo u tome i za mene je to nešto novo. Ne opterećujem se javnim eksponiranjem - zaključila je Bogdana. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 11:46