Негатив бенд / -MIKA KNEZEVIC
16/06/2022 u 14:39 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Буђење љета" у Херцег Новом уз Ивану и Негатив 21. jуна

Београђани ће 21. jуна у 4:45 часова, "пробудити љето" у Херцег Новом на легендарноj тврђави Форте маре.

Осмо љето за редом у Херцег Новом одржаће се манифестациjа "Буђење љета". Ивана Петерс и бенд Негатив из Београда ове године, 21. jуна у 4:45 часова, ће "пробудити љето" у Херцег Новом на легендарноj тврђави Форте маре.

Манифестациjа ˝Буђење љета˝, коjа jе установљена 2015. године, наставља се послиjе двогодишње паузе, па ће тако Новљани и њихови гости ове године поново поздравити долазак наjтоплиjег годишњег доба уз добру музику. Како наводе организатори из херцегновске Jавне установе културе Херцег феста, бенд Негативе ће на тврђави Форте маре наступити у проширеноj анплагд вариjанти састава, са жељом, како наводе да манифестациjа ове године добиjе изглед коjи заслужуjе град.

Улаз jе као и претходних година, слободан, а поред чаролиjе лиjепог звука, мелодиjе и погледа, биће и традиционално послужење – приганица, ракиjе и вина.

JУК Херцег фест, кровна институциjа културе у Херцег Новом чиjа jе мисиjа да промовише наjвише умjетничке, културне и друштвене вриjедности то чини и ове године.

Прошле године су баш за ову манифестациjу, као jедини лауреат, добили награду ЕФФОРТС-а, организациjе коjа се бави европским мрежама утврђених градова и одбрамбених фортификациjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 02:56