Montenegro Fashion Week u oktobru / -NIKOLA PEJOVIć
10/09/2023 u 16:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Crnogorska nedjelja mode zakazana za oktobar

Kampanja nedelje mode i ovog oktobra nosi naziv ‘‘Modom protiv karcinoma dojke‘‘, uz partnerstvo Poliklinike Natal, dok će ambasadorka dobre volje biti modna dizajnerka Verica Rakočević

Modna Komora Crne Gore organizuje tradicionalnu manifestaciju Somersby Fashion Week Montenegro od 24. oktobra 2023. godine u okviru event centra Imanje Knjaz.

Veliki broj domaćih, regionalnih i stranih modnih dizajnera već je potvrdilo učešće na crnogorskoj nedjelji mode i tako samoj manifestaciji dali internacionalni karakter. Među učesnicima su Sanja Bobar, Nataša Pejović, Nada Pavlovic, Ivana Miranovic, To Be by sestre Tahirović, Montana, Maja Jokić, Valentina Mitrović Zvjezdice, kao predstavnici domaće modne scene. Iz Srbije nam sa modnim diktatom stižu Verica Rakoćević i Nikolina Vasilijević. Na Somersby Fashion Week Montenegro predstaviće se i Natalija Urbanova, predstavnik Italije Marco Strano, iz Mađarske stiže ilona Szabo, a svoj modni dizajn predstaviće i studenti UDG-a.
Kampanja nedelje mode i ovog oktobra nosi naziv ‘‘Modom protiv karcinoma dojke‘‘, uz partnerstvo Poliklinike Natal, dok će ambasadorka dobre volje biti najuspješnija i najcjenjenija regionalna modna dizajnerka Verica Rakočević i to sve sa ciljem da utičemo na svijest naših žena o važnosti preventivnih pregleda i ranih otkrivanja karcinoma dojki.

Generalni partner manifestacije je kompanija "Kalsberg‘‘ i svjetski poznati cider Somarsby, koji su i ovog puta prepoznati kao društveno odgovorni pomažući tako razvoj crnogorske modne industrije, modne scene i realizaciji dijela koji se odnosi na humanitarnu akciju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:34