Репер Девито / Промо
14/11/2021 u 13:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Девито објавио први дио албума

Jедан од тренутно наjактуелниjих младих извођача на регионалноj сцени и дио IDJ фамилиjе, Девито, обjавио jе први дио свог албума коjи носи назив „Леден" на девито анонyмо каналу

Jедан од тренутно наjактуелниjих младих извођача на регионалноj сцени и дио IDJ фамилиjе, Девито, обjавио jе први дио свог албума коjи носи назив "Леден" на девито анонyмо каналу. Први дио албума састоjи се од четири спота и четири пjесме, међу коjима су између осталог "Леден", "Магиjа," "Мамасита" и "Путин" коjе су доступне на готово свим стриминг сервисима, док jе дигитална дистирибуциjа повjерена IDJDigital екипи. Девито jе, као што jе и наjавио на своjим друштвеним мрежама у споту за пjесму "Леден" скинуо маску. Недавно jе имао и своjе прво телевизиjско гостовање. Оваj артист са фановима подиjелио jе и информациjу да ће се, с обзиром на то да jе први дио албума фокусиран на његове соло пjесме, други дио састоjати искључиво од дуета са извођачима чиjи рад воли и прати годинама уназад. Подсjећамо, Девито jе у своjоj, сада већ дугоj кариjери познат по хитичним дуетима како са Теодором на пjесми "Вуду" и Рељом у пjесми "Offline", тако и наjновиjом сарадњом коjу jе снимио са jедним од наjпознатиjих продуцената и ди-џеjева данашњице Деjвидом Гетом, а у питању jе пjесма "Get together".

Иза себе има броjне хитове попут "Магичан цвет" "Одузет", "Ух", "Алигатори", нумеру за Jужни ветар "Маме ми", "Мами", "Тело" и многе друге.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 07:49