Džiboni / JUTJUB/SKRINŠOT
22/08/2023 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Džiboni zakazao i drugi koncert u beogradskoj Štark areni

Umjetnik je nedavno objavio spot za peti singl ‘Mlijeko proliveno‘ sa aktuelnog izdanja ‘U po‘ ure‘

Zbog velikog interesovanja publike, jedan od najpopularnijih i najuticajnijih muzičara regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Džiboni, održaće još jedan koncert u Beogradu, 22. oktobra u Štark areni.

Ulaznice za koncert su već u prodaji i mogu se nabaviti na efinity.rs, putem aplikacije Efinity app, kao i na Efinity prodajnim mestima.

Džiboni je nedavno objavio spot za peti singl ‘Mlijeko proliveno‘ sa aktuelnog izdanja ‘U po‘ ure‘. Pjesma je već dobila svoju potvrdu na rasprodatim koncertima širom regiona, a tako se očekuje i na druženju sa beogradskom publikom na koncertima 20. i 22. oktobra u Štark areni, u 20 časova.

Brojne nagrade publike i struke, rasprodati koncerti širom regiona i vjerna raspjevana publika, potvđuju uspješnost njegove višedecenijske karijere, ali kako i sam voli da kaže, pjesma publike na svim koncertima koje održava, njemu je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. "Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica", "Lažu fotografije" samo su neke od onih pjesama zbog kojih se uvijek traži karta više za njegove koncerte, koji su uvijek posebni.

Džiboni je u Beogradu poslednji put nastupao 2016. u Centru Sava, kada je beogradska publika u tri rasprodata koncerta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
DŽIBONIARENA
20. maj 2024 09:31