Franka Batelić / -INSTAGRAM
11/07/2023 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Franka Batelić: "Putuj sa poljupcima" idealna za plesno putovanje

Hrvatska pop zvijezda Franka nakon radnog proljeća na televizijskim i poslovnim projektima predstavila je ljetnji hit singl "Putuj sa poljupcima". Pjesma nas produkcijski vraća Frankinom originalnom zvuku po kojem je poznata, ali uz dodatak ‘začina‘ zvuka muzičke plesne produkcije 2000-tih.

Umjetnica čije pjesme redovno osvajaju radijski etar, najnoviji singl opisuje kao pjesmu idealnu za plesno ljetnje putovanje.

-Izdala sam zadnju pjesmu kad sam bila trudna tako da je ovo prva pjesma posle tog perioda trudnoće. Vraćam se sada ponovo, stara ja u pogonu. Ova pjesma je malo drugačija i zašto je meni posebna i čarobna je zato što je pomalo mistična a opet plesna u isto vrijeme, ima miks ta dva svijeta kompletno različita i može se slušati najnormalnije. I kad je ljeto uz neki koktel i onda kad si depresivan kući. Spot smo snimili u pijesku, kod nas u Hrvatskoj postoji pustinja u Đurđevcu, kad smo snimali pjesmu prva stvar na koju sam pomislila bio je pijesak i neki pustinjski đir, padanje po pijesku, usponi i padovi u životu svakako personifikacija - objasnila je Franka.

Pjevačica je istakla i da ne postoji život bez padova, ali da je važno znati kako se sa njima nositi.

-Ne postoji čovjek i život bez padova, to je sastavni dio života jednako kao što su i usponi. Treba se znati nositi sa tim i znati da to nije zauvijek, da je samo jedan period iz kog ćemo opet isplivati, mislim da je najteže u tim periodima razmišljati na taj način-dodala je ona.

Franka se prisjetila i učešća na Eurosongu, te otkrila kakve utiske nosi sa tog popularnog takmičenja.

-Odrasla sam na Eurosongu kao i cijela moja generacija, veže me toliko predivnih emocija i utisaka za Eurosong i mislim da bih ponovila svaki trenutak i ništa ne bih drugačije napravila da ponovo idem. Mislim da je to oduvijek mućkalica što bi rekli, da ima svega i da je upravo zato i posebno to takmičenje. Nekako uvijek ta emocija uspije na kraju da ispliva, uvijek se nekoliko pjesama provuče koje su drugačije-zaključila je Franka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. oktobar 2024 11:09