Aleksandra Prijović / -Z.K.MUNJA
09/10/2023 u 14:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Haos u Hrvatskoj zbog Aleksandre Prijović: Ljudi prodaju karte i za deset hiljada eura

S obzirom na to da se karte više ne mogu kupiti pojavili su se razni oglasi

Aleksandra Prijović iznenadila je mnoge sa četvrtim rasprodatim koncertom u zagrebačkoj Areni. S obzirom na to da se karte više ne mogu kupiti pojavili su se razni oglasi. Jedna osoba je ponudila svoje karte za čak 10.000 eura.

– 2x karte za Priju, prvi koncert (gost: Lepa Brena), cijena po ulaznici 5.000 eura. Generalno, idem na koncert, ovo je cijena po kojoj bih se rastao od ulaznica, ko želi i može platiti, tu sam – napisao je kreator oglasa, koji se proširio društvenim mrežama.

Bilo je i onih koji su zaista prodavali karte pa je njihova cijena varirala između 75 i 150 eura. Podsjetimo, Aleksandra je u Hrvatskoj glavna tema od kad je rasprodala četiri zagrebačke Arene. Time je postala najmlađa pjevačica koja je rasprodala više od jedne Arene. U sklopu turneje "Od istoka do zapada" tri večeri je pjevala i u Beogradu, a zakazala je koncerte i u Sarajevu, Tuzli, Nišu…

Njeni koncerti izazvali su buru među hrvatskim poznatim ličnostima, a Tonči Huljić je poručio da je voće iz tuđeg vrta uvijek slađe, dok je narod oduševljen.

-Pa ova žena da prodaje zimske kapute na plaži u Omišu u osmom mjesecu i to bi rasprodala", napisao je jedan od Aleksandrinih pratilaca, dok je drugi dodao da "nema Prije da se vrati iz Zagreba do Nove godine – aludirajući da će pjevačica zakazati i peti koncert.

Blic

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 14:08