/ Фото: Фејсбук
13/12/2021 u 22:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Хари Мата Хари: Запостављао сам породицу због каријере, али се нисам покајао

Схватио сам да је све ово мој живот и моја судбина, каже пјевач

Пјевач Хари Варешановић, познатији као Хари Мата Хари каже да није љубитељ приказивања пред седмом силом, јер је одувек у свом послу волио чисту интеракцију са публиком са бине, те га ниједан медијски наслов није пољуљао.

- Никада нисам решавао ствари у медијима, ниједна лаж није доживјела деманти од мене, јер је лаж намијењена да "загризе", како се оно каже - каже Хари за Блиц. 

О свом приватном животу не воли да говори, јер га је, како каже, музика учинила јавном особом, којој се максимално посветио, али је негдје на средини пута своје каријере схватио колико је недостајао својој породици.

- Мислим да сам веома мало дао, из разлога што су мој посао, вријеме, путовања која су веома дуга, тражили пуно пажње. Било шта да радиш, а посвећен си свом послу, природно је да ће сви остали, на неки начин, тебе мање имати. Тако да сам стварно због своје каријере запоставио своје, што је и логично, али нисам се покајао, јер није то била траума, већ сам схватио да је то мој живот и моја судбина - искрен је пјевач.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 22:21