/ - FOTO: UNSPLASH
23/05/2023 u 21:20 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Horoskop za 24. maj

OVAN         

Neke napete momente ste ostavili iza sebe, ali vas još drmaju nervoza i stres, jer je količina obaveza velika, a vaši rokovi za završetak kratki. Odnos sa voljenom osobom je podsticajan I može vam donijeti izuzetno strasne momente.

BIK

Iako teškom mukom i sa mnogo strpljenja, uspjevate da se uskladite sa saradnicima. Možda nećete biti u potpunosti zadovoljni rezultatima, ali je sada tako kako je. Svjesni ste da ste napravili neke greške ili propuste u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Poslovni saradnik vas je „pritisnuo“, a možda i iskritikovao zbog kašnjenja sa obavezama. Ne bunite se, jer ste apsolutno svjesni da je u pravu. Odradite ono na šta ste se obavezali. Prijaće vam kontakt sa voljenom osobom, jer ćete se rasteretiti i opustiti.

RAK

Maksimalno ste posvećeni obavezama, iako ne osećate elan i podsticaj za rad. Ovo je neraspoloženje i statičnost prolaznog karaktera, kako dan bude odmicao, osjećaćete se bolje. U emotivnim relacijama – pokažite poštovanje prema voljenoj osobi.

LAV

Niste sigurni kako biste trebali da postupite u jednoj poslovnoj situaciji, koja je dosta zbunjujuća po vas. Savdetuje vam se da sačekate da se neke stvari razbistre. U emotivnim relacijama ovo može biti divan, ispunjen nežnošću i romantikom dan.

DJEVICA

Danas su vam nametnute velike obaveze i odgovornosti, i na poslovnom i na porodičnom planu. Pitanje je koliko ćete imati vremena, strpljenja i volje da funkcionišete odjednom na više strana. Mogućnost za novo poznanstvo i interesantne kontakte.

VAGA

Vrlo značajan kontakt ili susret. Ako vam zatreba savet ili pomoć, slobodno se obratite starijem kolegi ili osobi koju smatrate autoritetom po nekim pitanjima. Želeli biste da voljena osoba pokaže više razumijevanja prema vašim problemima.

ŠKORPIJA

Vaši su planovi ozbiljni a otvoriće vam se i mogućnost da dobijete jaku poslovnu ponudu. Pokušavate da uspostavite bolji kontakt sa kolegama i bliskim saradnicima. Problem emotivne prirode je prilično beznačajan, samo ste ga vi u svojoj glavi preuveličali.

STRIJELAC

Znate tačno šta je ono što trebate da uradite i nećete dozvoliti da vam bilo ko pokvari koncepciju. Posvećujete punu pažnju obavezama, ali i osobama sa kojima sarađujete. Odličan dan za emotivne kontakte. Dobro raspoloženje.

JARAC

Još jedna obaveza, i to onda kada već ne znate „gdje udarate“. Udahnite duboko i spremite se da budete maksimalno fokusirani na ono što radite. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi. Niste sigurni šta vam je činiti kada je ona u pitanju.

VODOLIJA

Ponašate se korektno i prijateljski, naročito prema osobama koje dolaze da potraže vašu pomoć i savjet. Moguće je da ćete malo likovati zbog toga što se pokazalo da ste u nekim pitanjima bili u potpunosti u pravu. Emotivno – dobar dan.

RIBE

Bila vam je potrebna podrška od strane nadređene osobe, ali je malo vjerovatno da ćete je tokom ovog dana i dobiti. Niste spremni da se ubjeđujete, pa ćete odustati od priče. Dobar kontakt i komunikacija sa osobom preko posla ili društvenih mreža.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
HOROSKOP24.MAJMAJ
19. april 2024 04:13