Ilustracija / - FOTO: PEXELS
26/05/2023 u 22:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Horoskop za 27. maj

Pročitajte kako su vam zvijezde naklonjene

Piše Olga Savić

OVAN

Dosta je užurban dan pred vama sa mnogo obaveza, mnogo kretanja, susreta, komunikacije. Ipak, ništa od ovoga vam neće teško pasti jer ste puni energije. Odličan momenat da popravite odnos sa voljenom osobom ili da osvojite simpatiju.

BIK

Imate podršku, a na vašoj strani je i izuzetna sposobnost komunikacije. U dogovorima možete preuzeti vodeću ulogu. Sve ono što danas pokrenete biće jako plodnosno i trajno, pa ovaj momenat birajte i za susret sa nekim ko vas emotivno zanima.

BLIZANCI

Riješili ste da se maksimalno uozbiljite. Mnogo racionalnije, praktičnije i jasnije sada gledate na neke situacije u poslovnom segmentu, i jasno vam je koje ste greške pravili. U potpunosti ste usmjereni na to da unaprijedite emotivnu vezu u kojoj ste.

RAK

Okolnosti su na vašoj strani, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment. Sve ono što otpočnete, vrlo brzo ćete privesti kraju i biti zadovoljni rezultatima. Kontakt sa emotivnim partnerom vam donosi osjećaj stabilnosti.

LAV

Danas ste odgovorniji nego inače i sve poslovne i lične obaveze ćete privesti kraju. Funkcionisanje sa emotivnim partnerom je vrlo korektno, oboje se trudite da izađete jedno drugom u susret i maksimalno unaprijedite vašu vezu.

DJEVICA

Sve ono što je vezano za obaveze obavićete sa lakoćom. Ipak, trudićete se da što prije sebi oslobodite prostor za emotivna dešavanja, jer su vaše misli danas najviše usmjerene u tom pravcu. Naročito ako ste ugovorili ljubavni sastanak.

VAGA

Posvećeni ste poslovnim, ali i ličnim obavezama. Trudićete se da onima sa kojima radite izađete u susret i pomognete im. Takođe, i vi možete očekivati pomoć, ako vam zatreba. Drugi dio dana ćete najradije provesti sa ukućanima ili sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA

Danas ste ubjedljivi i svakoga sa kim dođete u kontakt možete privoljeti na svoju stranu. Zato birajte da ostvarite poslovni ili emotivni susret. Po pitanju ovog drugog – ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada, to će danas funkcionisati lako.

STRIJELAC

Vi ste odgovorni prema svima i tražićete da i drugi ispoštuju obaveze prema vama. Očekujte velike pomake u dogovorima. Imate iznenađenje za voljenu osobu i jedva ćete čekati susret sa njom. Popodne i veče su ispunjeni ljubavlju i zadovoljstvom.

JARAC

Osjećate priliv nove energije i čini vam se da se oblaci razilaze nad vama. Ovaj dan iskoristite da se odmorite i opustite, a sve vezano za poslovni segment pokrenite od ponedjeljka. Kontakti sa suprotnim polom su obojeni nježnošću i intenzitetom.

VODOLIJA

Danas ćete moći da na realniji način sagledate situacije u kojima ste. Trenutno niste spremni da odajete svoje planove, ćutite i radite. Razmišljate o riječima nekoga za koga ste zainteresovani – nije vam jasno da li ova osoba osjeća isto ono što vi osjećate prema njoj.

RIBE

Danas se neke okolnosti mogu okrenuti na vašu stranu i umnogome vam olakšati situaciju na poslu. Mogućnosti za dobre dogovore, a ako se dodatno angažujete – slijede vam i novčani prilivi. Opustite se, rasteretite – dan je dobar za izlaske i provod.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 16:40