/ -FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE BAKA PRASE
28/09/2022 u 19:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jutjuber ostao bez silnih para: Ovo je moje poslednje zbogom

Kanal "Baka Prase" je na Jutjubu bio treći najbolje rangiran u Srbiji

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji pod pseudonimom Baka Prase, oglasio se nakon što mu je ugašen Jutjub nalog koji je brojao preko dva miliona pratilaca.

Ugašen jutjub nalog Bake Praseta

Naime, Bogdan je objelodanio da nema namjeru, kako su ga savjetovali mnogi, da otvori novi kanal i vjerovatno za veoma kratko vrijeme vrati publiku koja ga je redovno pratila.

- Dosta vas mi govori da napravim novi kanal. Ne mogu. Želim da se borim za ovaj. Šest godina rada, truda i uspomena. Ovo je možda poslednje zbogom - poručio je kratko Ilić putem Instagram naloga.

Podsjetimo, prema podacima sa sajta socialblade.com i statistici, kanal "Baka Prase" je na Jutjubu bio treći najbolje rangiran u Srbiji. 

Procjenjuje se da je mjesečno mogao da zarađuje mnogo novca, a u zavisnosti od sadržaja i broja objava, kao i monetizacije, zarada na mjesečnom nivou kretala se između 4.700 eura i 74.500 eura.

Jutjuber se nakon gašenja kanala najprIJe "oprostio" od njega kratkom porukom, a zatim je otkrio zbog čega su mu ugasili kanal.

- Udarena su mi tri strajka. Kanal mi je ugašen. Dobio sam strajkove na klipovima gdje sam gostovao na Pinku prije četiri, pet godina - objasnio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 06:32