/ - DZERARD BATLER
01/02/2023 u 14:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kako je ples Džerarda Batlera umalo ubio Hilari Svonk

Džerard Batler je otkrio da je slučajno hospitalizovao koleginicu Hilari Svonk dok je bio na snimanju filma "PS I Love You"

Par je glumio zajedno u kultnoj romantičnoj komediji, koja se prikazivala u bioskopima 2007. godine.

Razmišljajući o filmu, tokom gostovanja u emisiji koleginice Dru Barimor, akcioni junak je priznao da je iza scene bilo mnogo manje romantično.

- Ona je tako kul i tako sjajna za rad a ja sam je umalo ubio - nasmijao se 53-godišnjak:

- Scena u kojoj igram i imam tregere – bukvalno sam snimao tu scenu dan i po i morao sam da igram kao idiot u tregerima. U jednom trenutku, šnala tregera zaglavila se u televizoru dok puzim prema njoj u krevetu. Kamermani su nosili plastičnu zaštitu zbog te šnale, bilo je jako opasno- dodao je.

Otkrivši trenutak kada je sve krenulo užasno naopako, nastavio je: "U sceni otkačim treger, šnala mi proleti pored lica. Ovaj put kad sam puzio prema krevetu, šnala se zaglavila. Oslobodila se, preleti mi pored glave, ali udari Hilari u glavu, i posiječe je. Otvorena rana."

- Mora da bude odvedena u bolnicu. Svi su nestali za tri sekunde, a ja sam ostao da sjedim tamo u boksericama, čizmama i čarapama- rekao je on, te nastavio:

"Samo sam počeo da plačem: Upravo sam ostavio ožiljke na Hilari Svonk! Gotovo da sam joj izvadio oko i samo sam pravio budalu od sebe dva dana."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:33