IZVOR: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL/PINK TV/SCREENSHOT / -IZVOR: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL/PINK TV/SCREENSHOT
30/08/2022 u 12:17 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Karleuša isprozivala Cecinog sina: Otac ti je bio ratni profiter i notorni kriminalac

Da Veljko živi u Americi bio bi u zatvoru zbog svojih fašističkih stavova, napisala je JK na Instagramu

Jelena Karleuša žestoko je kritikovala Veljka Ražnatovića, sina pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana nakon Veljkovog učešća na "Litiji za spas Srbije".

Litija je, podsjetimo, organizovana zbog najave Europrajda- gej parade koja je trebala da se održi u srpskoj prestonici. 

- Veljko je po zanimanju je bokser, bez većeg sportskog uspjeha. Otac mu je bio ozloglašeni ratni zločinac i profiter, vođa paravojne jedinice i notorni kriminalac Željko Ražnatović. Da Veljko živi u Americi bio bi u zatvoru zbog svojih fašističkih stavova, zbog govora i djelovanja koja prouzrokuju nasilje nad drugim ljudima. Nejasno je u kom dijelu pravoslavlja i generalno hrišćanstva Bog uskraćuje prava i pravi razliku između ljudi na osnovu seksualnog opredjeljenja, tako da je riječ o Veljkovom subjektivnom tumačenju religije. Njegova interpretacija religijskih zakona je čista zloupotreba i zamjena teza kada je riječ o primarnoj službi vjere,  a to je milosrđe, ljubav, tolerancija, suživot i opraštanje. Veljko će vjerovatno i dalje nositi naopako srpsku zastavu i hodati ulicama uskraćujući pravo drugima da rade isto i čineći da Srbija bude nesigurna zemlja za sve svoje građane- zaključila je pjevačica. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 19:40