Кија Коцкар / Скриншот
10/12/2021 u 14:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Кија најавила нови албум

Бивша стjуардеса, побједница прве сезоне риjалитиjа „Задруга", списатељица и пјевачица Киjа Коцкар, представила jе у jедном београдском ресторану своjу нову пјесму „Да ли си довољно луд да мени кажеш да". Коцкарева jе пленила препознатљивом харизмом и енергиjом, али и jе и све присутне госте засијенила беспријекорним изгледом и осмјехом. Промоциjу су увеличали њена маjка Надица Зељковић, али и Аца Лукас, Ружа Рупић, Тиjана Аjфон... Ниjе Киjа крила узбуђење због промоциjе новог сингла, али и наjаве албума. На питање новинара шта од ње можемо да очекуjемо у будућности jе одговорила:

- После дуге паузе нас очекуjе велики бум - припремите се!

Киjа jе пјесму урадила у сараднjи са „Хаjп" продукциjом, али jе поносно истакла да воли да се „умијеша" и у снимање спотова, сценографиjу, и костиме, тако да jе на албуму била, како каже, и продуцент и режисер. Нагласила jе да jе, баш као и „Да ли си довољно луд да мени кажеш да", свака њена пјесма аутобиографска и да се у свакоj проналази. Новинари су били нестрпљиви да сазнаjу када ће бити обjављен албум, док Киjа ниjе дала конкретан одговор, али jе присутнима заголицала машту:

- Чека нас jош пет пјесама, спотове ћемо избацивати на 15 дана. Очекуjте неочекивано. Промоциjа новог сингла има исти назив као и сам албум. Ускоро нас очекуjе jош jедна нова пјесма. У Нову годину улазим са двије нове пјесме и два спота.

Како каже, наjвећу подршку на естради су jоj пружили Аца Лукас и Драгана Мирковић, као и Милица Павловић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 06:01