/ - FOTO: INSTAGRAM
16/01/2023 u 15:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ko bi rekao da je Kim Kardašijan stroga majka: Djeci zabranjeni telefoni i grickalice

Uprkos silnom bogastvu koje Kim posjeduje, starleta nerijetko ističe da će djeca sama morati da zarade novac za sebe

Najpoznatija američka starleta Kim Kardašijan vodi poseban stil života koji se dosta razlikuje od života ostalih ljudi.

Velika slava i novac diktiraju i poseban način života, a mnogi se pitaju kako se njena djeca privikavaju na to, budući da postoje uvjerenja da uživaju u luksuzu.

Međutim, postoje stroga pravila koja djeca Kim Kardašijan i Kanjea Vesta moraju da poštuju.

Budući da je Kim odrasla pod strogim pravilima majke Kris Džener, te da im je ona uvijek birala odjeću, starleta je riješila da ima potpuno drugačiji pristup, pa je svojoj djeci omogućila da sami biraju odjeću za sebe.

image
- FOTO: INSTAGRAM

Ovo pravilo se posebno odnosi kada su neki važni događaji u pitanju.

Uprkos silnom bogastvu koje Kim posjeduje, njena djeca neće imati priliku da isključivo žive samo od toga, te Kim nerijetko ističe da će sami morati da zarade novac za sebe.

Kim takođe ima stroga pravila spavanja za svoju djecu, što znači da svako od njih spava isključivo u svom krevetu i u isto vrijeme svakoga dana.

Mnogi vjeruju da djeca najpoznatije starlete ne ispuštaju telefone iz ruku, međutim, oni ih čak ni ne posjeduju. Kim ih fotografiše samo kada ona procijeni da je vrijeme za to, a takođe izbjegava da koristi telefon u njihovom prisustvu, posebno za vrijeme obroka i igranja.

image
- FOTO: INSTAGRAM

Što se tiče ishrane, Kim se trudi da djeca jedu isključvo organsku hranu, ali im ne zabranjuje grickalice već se opredjeljuje za zdravije varijante.

Svako dijete Kim Kardašijan i Kanjea Vesta ima svoju dadilju koja je konstantno uz dijete, ali one ne smiju da se pojavljuju u rijalitiju ove porodice. Kim je donijela ovo pravilo kako je javnost ne bi osuđivala jer su djeca pod stalnim nadzorom dadilje.

Kako bi zaštitila privatnost djece, svako ko radi sa njima mora da potpiše ekskluzivan ugovor u kome se navodi da ne smiju da pričaju o bilo čemu što se dešava u ovoj porodici.

image
- FOTO: INSTAGRAM

Ovo je jasna mjera nakon što je nekadašnja dadilja sestara Kardašijan 2012. godine objavila knjigu u kojoj je otkrila sve što je saznala u njihoj kući dok je radila tamo.

Naravno, ništa bez Kris Džener koja je smislila posebno pravilo, a odnosi se na to kako će je njena unučad oslovljavati. Kao i mnogim ženama, ni njoj se ne dopada da je zovu bakom, te je u skaldu sa tim smislila posebnu riječ - "Lovi"(od reči "love" što znači ljubav).

Kim je, poput Kortni Kardašijan, zabranila svima da pred njenom djecom koriste riječ "debeo". Više puta je istakla kako želi da njena djeca imaju samopouzdanje i budu zadovoljna svojim izgledom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 19:30