/ Констракта
15/05/2022 u 12:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Констракта по доласку у Србију: Осјетила сам највећу подршку од наших сусједа

Констракта се обратила и новинарима и пренијела утиске након освоjеног високог петог мјеста у финалу наjвећег музичког такмичења у Европи

Ана Ђурић Констракта jе слетjела у Србиjу и по повратку поздравила све присутне коjи су jе дочекали на аеродрому уз громогласан аплауз.

Констракта се обратила и новинарима и пренијела утиске након освоjеног високог петог мјеста у финалу наjвећег музичког такмичења у Европи, преноси Нова С.

- Срце jаче куца, другачиjе jе, бићу невидљива… Добили смо ту награду, значи нам све то. Било jе узбудљиво, то са жириjем jе било танко, па сам мислила да ово не пролази овдје. Од публике смо на другом, трећем месту, чини ми се, то ми jе драже! Не знам шта сам причала у Дневнику… (смијех). Рекла сам да jе било пристоjно, пристоjно мјесто. Ван уобичаjених наступа смо били - рекла jе Констракта за „Курир“, па додала:

- Осетила сам наjвећу подршку од наших сусједа. За публику не знам, добили смо укупан броj. Од жириjа смо од Хрватске и Црне Горе добили 12, лијепо. Изненађење jе и 5 од Ирске. Мислим да смо добро прошли - казала је Констракта.

Умјетница jе истакла и да не мисли да jе гласање било намештено.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 00:54