/ -CROATIA RECORDS
04/05/2024 u 18:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Adastra ima novi singl „Nebo nije granica"

Adastra predstavlja "Nebo nije granica", istaknuti singl s njihovog najnovijeg albuma "Tajni prolaz", a cijelu priču prati zanimljiv videospot.

Sniman u živopisnoj Budimpešti, gradu u kojem je proveo pola djetinjstva, frontmenu grupe Adastra, Jeronimu Mariću, ovaj spot predstavlja više od običnog muzičkog videa; to je vizualni povratak korijenima, pun emocija i ličnih uspomena. Adastra je tokom četiri dana snimanja u mađarskoj prijestonici uspjela uhvatiti duh grada koji je oblikovao mladost njihovog pjevača.

"Nebo nije granica" donosi inspirativnu poruku o nadi i neograničenim mogućnostima koje pruža život. Video je režirao Gašper Dolničar, talentovani nećak Jeronima Marića i sin renomirane Anđe Marić, što dodaje još jedan nivo porodične povezanosti u ovom projektu.

Osim "Nebo nije granica", Adastra je u Budimpešti snimila i drugi videospot, čime su ovaj posjet pretvorili u pravu kreativnu ekspediciju. Ovim novim spotovima, Adastra ne samo da nastavlja svoju tradiciju stvaranja snažnih muyičkih izraza već i ponovno potvrđuje svoje mjesto na regionalnoj pop i rock sceni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 21:16