/ -JUTJUB
13/09/2024 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ana Kabalin predstavlja pjesmu „Vodi me"

Croatia Records predstavlja peti po redu singl riječke pjevačice Ane Kabalin pod nazivom "Vodi me".

Možda i najzreliji singl do sada, pjesma "Vodi me" nastala je u saradnji s autorom muzike Josipom Radićem (Valentino Bošković, Kensington Lima) i tekstopiscem Vedranom Križanom(Fiumens, Revizor music), uz produkciju Nene Belana, bubanj je odsvirao Branimir Gazdik, a brasseve Zvonimir Bajević, Oliver Ereš i Marin Ferketin.

"Na prvo slušanje mi se svidjela melodijozna Josipova ideja i Vedranov zreli ljubavni tekst, nakon zajedničkog rada i snimanja jako sam zadovoljna onime što smo dobili i jedva čekam da čujete", rekla je Ana.

Radi se mahom o poznatim muzičarima koji su Anini dugogodišnji kolege i prijatelji kroz razne projekte. Video je djelo Dinka Čvorića – Doringa, većim dijelom sniman u prekrasnoj Palači Šećerane u Rijeci koja je poslužila kao savršena kulisa i dodala umjetničku dimenziju.

"Čast mi je bila sarađivati s talentovanim ljudima kao što su Ana i Vedran, kao i s Nenom za studijskim kormilom i svim muzičarima sa spota. Ponovilo se što prije!", rekao je Josip Radić.

"I s Anom i s Josipom sarađujem odvojeno već dugi niz godina na raznim projektima s velikim zadovoljstvom. Josip me zamolio da napišem tekst za jednu njegovu pjesmu, da bi se na kraju to baš Ani svidjelo. Neno se uhvatio produkcije i imamo odličnu stvar", izjavio je Vedran o saradnji.

Nakon niza singlova "Vrijeme iza nas", "Još uvijek sanjam", "Nikad ne" i "Dogodi se", Ana polako, ali sigurno kroči prema materijalu za prvi samostalni album.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 09:48